• Brandstoffen Texaco Roose I Texaco Roose

    Texaco smeermiddelen

    kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

    Onmisbare producten voor de goede werking van de motor.

Telefoonnummer

056 75 52 35

smeermiddelen

Smeermiddelen

Olie is een onmisbaar product om de goede werking van de motor en de transmissie van uw wagen te garanderen. Daarnaast kunnen brandstofadditieven de prestatie van uw motor nog verbeteren.
Voor de bescherming van het koelsysteem tegen vorst en corrosie kan u kiezen uit één van onze koelvloeistoffen. Texaco biedt u hiervoor de geschikte producten.

Hydraulische olie

Door de juiste hydraulische vloeistof te kiezen, zal niet alleen de hydraulische efficiëntie maar ook het eindresultaat erop verbeteren. Het gebruik van een texaco-hydraulische vloeistof met de juiste samenstelling kan het verlies aan efficiëntie in hydraulische systemen terugdringen. Deze hogere hydraulische efficiëntie leidt tot een lager gebruik en meer rendement en dus ook in geldbesparingen.

Motorolie

De wetenschappers en technici van chevron global lubricants werken nauw samen met klanten om smeermiddelen en speciale producten van texaco te ontwikkelen die nog betere prestaties en een superieure bescherming van uw wagenpark bieden. Hier bieden wij u een overzicht van een aantal belangrijke texaco-producten, met een samenvatting van hun belangrijkste kenmerken, voordelen, belangrijke oem-goedkeuringen en specificaties.

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

CHEVRON

TEXACO